Bd. Siderurgiștilor 15, Galați, România

Când știi că sistemul tău CCTV necesită un upgrade?

Iată câteva semne care arată că sistemul tău CCTV necesită un upgrade:

  1. Calitatea imaginii este slabă: Dacă imaginile sunt neclare sau pixelate, poate fi un semn că camerele tale sunt învechite și necesită înlocuire.
  2. Probleme de iluminare: Dacă camerele nu pot să capteze imagini clare în condiții de iluminare redusă, sau dacă lumina de fundal produce umbre sau blochează zone importante din imagine, atunci este posibil să fie nevoie să schimbi camerele cu unele care au o sensibilitate mai mare la lumină sau care folosesc tehnologii de iluminare suplimentară.
  3. Sistemul nu se integrează cu alte tehnologii: Dacă nu poți să integrezi sistemul tău CCTV cu alte tehnologii, cum ar fi un sistem de alarmă sau de control al accesului, atunci poate fi necesar să îți actualizezi sistemul pentru a putea beneficia de aceste funcționalități.
  4. Sistemul este depășit: Dacă sistemul tău este foarte vechi și nu mai primește actualizări sau suport tehnic, este posibil să ai probleme cu compatibilitatea, securitatea sau fiabilitatea sistemului.
  5. Creșterea dimensiunii proprietății: Dacă dimensiunea proprietății tale s-a extins, poate fi necesar să adaugi mai multe camere pentru a acoperi zonele noi sau pentru a oferi o acoperire mai bună în zonele existente.
  6. Creșterea cerințelor de securitate: Dacă nivelul de securitate al proprietății tale a crescut, poate fi necesar să upgradezi sistemul pentru a răspunde noilor cerințe.

În general, este important să îți actualizezi sistemul CCTV pentru a te asigura că acesta funcționează eficient și pentru a te asigura că proprietatea ta este protejată în mod corespunzător.

Photo of author

Gabriel Ursan

Blogger, vlogger, soț și tată. Pasionat de marketing online, motociclism enduro, citit cărți și fitness.

Lasă un comentariu