Bd. Siderurgiștilor 15, Galați, România

Servicii realizate de experți în domeniu

Experții noștrii în domeniul IT & automatizări oferă o gamă largă de servicii pentru a ajuta locuințele, companiile și instituțiile publice să-și îmbunătățească eficiența și securitatea. Aceste soluții pot ajuta la crearea unui mediu de lucru mai sigur și mai eficient, prin monitorizarea și controlul automat al echipamentelor și proceselor. Ceea ce ne recomandă este experiența ridicată a personalului nostru tehnic, combinată cu calitatea și diversitatea produselor și serviciilor pe care le oferim în prezent.

sERVICII IT

AUTOMATIZĂRI

Serviciile noastre

Ce oferim?

Instalare

Indiferent că vorbim despre un sistem inteligent de monitorizare video, un sistem de automatizări industriale sau de dotarea unei unități de învățământ, noi ne ocupăm complet de instalare.

Asistență

Avem capacitatea de a oferi asistență, service, garanție și post-garanție într-un timp scurt, astfel încât atunci când lucrezi cu noi să ai liniștea că oricând cineva va răspunde prompt.

Design

Concepem împreună cu tine soluții pentru orice proiect, caiet de sarcini, sistem de supraveghere video, proiect de automatizări industriale sau sisteme de digitalizare.

Training

Ne asigurăm ca la finalul oricărui proiect, tu, echipa ta sau beneficiarul tehnologiei implementate va ști să utilizeze tot sistemul și să se bucure de toate beneficiile aduse de acesta.

Securitate

Atunci când alegi o soluție IT&C de la Agress, indiferent că vei alege monitorizări video, automatizări sau dotări școli, vei ști că la final totul va funcționa perfect, fără surprize.

Partenerii Noștri

Ai nevoie de ceva special?

Ia legătura cu echipa noastră